Uw-boekhouder.nl

Particulier

 

Admin

Administraties         Belastingen          Toeslagen          Verenigingen

Administratie op Orde?
L. S. Administraties  Administratiekantoor – Assen  – Rolde    Is ook administrateur voor de particulier en u ondersteunt bij uw financiële administratie. 
Hoewel particulieren wettelijk niet verplicht zijn hun administratie te bewaren is toch veel voor te zeggen omdat wel te doen. Door uw administratie tenminste 5 jaren te bewaren kunt u aantonen en indien nodig bewijzen dat u die rekening of die  belastingaanslag wel betaald heeft.

Het bijhouden van de particuliere administratie is lasting, de rekeningen liggen in een laatje ongesorteerd op elkaar… waardoor het overzicht mist.

Heeft u te maken met…
zo’n lade met allemaal administratie?
ziet u door alle stapels brieven de onbetaalde nota’s niet meer?  waar moet u beginnen?
heeft u moeite om zaken bij de gemeente of overheid te regelen?
ziet u op tegen het invullen van formulieren met onbegrijpelijke vragen?
heeft u hulp nodig met het afwikkelen van de administratie van een overledene?
of denkt u wel eens: “Had ik maar iemand die mij hiermee helpt?”

Uw-administrateur.nl helpt u hierbij!

Particulieren zijn wettelijk niet verplicht hun administratieve gegevens (zoals bankafschriften en loonstrookjes) te bewaren. Maar de Belastingdienst mag tot 5 jaar terug belasting navorderen. Daarom is het verstandig om uw administratie in ieder geval 5 jaar te bewaren.

Belastingservice
Het indienen van de aangifte Inkomstenbelasting blijkt voor veel mensen erg ingewikkeld. Ondanks de ‘Vooraf Ingevulde Aangifte’ gaat het indienen van de aangifte niet altijd goed. L.S. Administraties kan u helpen met Toeslagen.
Hulp bij Belastingen  klik hier

Toeslagenservice
Het aanvragen en wijzigen van toeslagen blijkt voor veel mensen erg ingewikkeld. Het aanvragen blijft achterwege waardoor een eventueel toeslag niet wordt uitbetaald.  Ook het doorgeven van wijzigingen is erg belangrijk. Helaas worden veel mensen geconfronteerd met het terugbetalen van toeslagen omdat achteraf blijkt dat een wijziging niet is doorgegeven. L.S. Administraties kan u helpen met Toeslagen.
Hulp bij Toeslagen  klik hier

Formulierenservice
Het invullen van formulieren is voor veel mensen lastig. Ambtelijke taal en onbegrijpelijke vragen. Uw-administrateur.nl helpt u met het invullen van formulieren. Ook kan ik u helpen met Toeslagen en belastingen

Verenigingen
Het bestuur van een vereniging moet jaarlijks verantwoording aan de leden afleggen. Uw-administrateur.nl kan de verenigingspenningmeester ondersteunen bij het opstellen van de jaarstukken en adviseren bij het financiële beleid voor de toekomst.