Uw-boekhouder.nl

Starters

 

Voorkom een valse start…
Een eigen onderneming! Daar dromen heel veel mensen van. Door de betere opleiding, het economische klimaat, het politieke speelveld, maar ook omdat een “baan voor het leven” bij een bedrijf lang niet meer vanzelfsprekend is.
Zelfstandig ondernemen is voor veel mensen de ultieme droom. Jaarlijks starten veel vooral jonge mensen met een eigen bedrijf. Helaas verkijken velen zich op het ondernemerschap. Er kom aardig wat bij kijken.   Maar liefst 60% onderschat de bedrijfsadministratie. Voorkom een valse start van uw ondernemersdroom.

” De Kamer van Koophandel:
Het starten van een bedrijf is nog altijd populair. Ruim 95.000 mensen in Nederland starten met een eigen bedrijf. Ondanks een goede voorbereiding en motivatie is niet iedere starter succesvol. Van de 100 starters bestaan er na 2 jaar nog 71% en na 5 jaar nog 53%. Uit onderzoek van de Radboud Universiteit, blijkt dat ondernemers die begeleid worden door een boekhouder/coach in de opstartfase een grotere kans hebben om te overleven met hun bedrijf dan ondernemers die het op eigen kracht doen.”

 
 
U wilt beginnen of bent onlangs begonnen?
Lees meer…     Succesvol ondernemen  
 
Hoe kan ik uw van dienst zijn?
Neem contact met mij op.