Uw-boekhouder.nl

Boekhouden aantrekkelijk gemaakt. 

Het up-to-date houden van de boekhouding is voor veel ondernemers een ‘dingetje. Het kost hen veel tijd en moeite om grip te krijgen op de boekhouding. Ieder uur dat u aan uw bedrijfsadministratie besteedt staat uw bedrijf stil.  Minder administratieve rompslomp. meer tijd om te ondernemen en nieuwe kansen creëren voor uw bedrijf. Weg met de improductieve uren! Om de kosten hoeft u het niet te laten.   Voor tarieven en mogelijkheden maak ik graag een afspraak met jou  klik hier…

L.S. Administraties is je persoonlijke ‘administratieve’ coach en steunpilaar voor je boekhouding. Hierbij kiezen we de boekhoudkundige oplossing die het beste bij jou past.  Er zijn verschillende mogelijkheden in een speciaal ontwikkelde excel 2019 of in een boekhoudpakket al dan niet online.  Ik maak ondernemen weer aantrekkelijk. 

Eenvoudig en slim grip op de boekhouding

“De administratie doe ik zelf wel..”

Veel starters en zelfstandig professionals doen de administratie er éven’ bij…

Boekhouden kun je zelf en dat is bij veel ondernemers ook de gedachte.  Hoe doe je dat?

Eenvoudig in excel op uw PC of in de cloud…

Zeker de boekhouding kun je zelf.  Met goede discipline en tijdsplanning voor de boekhouding is het vaak eenvoudig voor ondernemers om in een speciaal voor ZZP’ers en starters ontwikkelde excel 2019 de boekhouding bij te houden. Ook in een cloud drive werken spreadsheets steeds beter.  

 
 
 
 
Wil je meer weten neem dan contact met mij op 

Veel mensen vinden ondernemer zijn iets magisch….  veel mensen dromen ooit ondernemer te zijn.

Om succesvol te ondernemen moet je wel uit het juiste hout gesneden zijn. Een doorzetter zijn, kansen zien en durf te hebben.

‘Zie kansen in je eigen tegenslagen’ (Steve Jobs)

 1. Doorzetter
  Je bent een doorzetter en gaat door, óók als het even tegenzit? Je moet je over een flinke dosis doorzettingsvermogen beschikken. Je moet veel van jezelf kunnen eisen, je goed kunnen concentreren, een helder doel voor ogen hebben en dat ook willen bereiken.

   

 2. Onderneem gericht op resultaat
  Houd bij het ondernemen het resultaat wat je wilt behalen voor ogen en zorg dat je daar naar handelt en handel daar ook naar. Neem beslissingen en let op de grote lijnen die in bedrijfsplan hebt neer gelegd.

   

 3. Onderneem overtuigend
  Weet je anderen te overtuigen met je argumenten. Ben jij in staat om anderen te enthousiasmeren van jouw ideeën en maak jij duidelijk wat je wilt bereiken en waarom. Hiermee schep je vertrouwen.  Om dit te bewerkstelligen heb je ook empathisch vermogen nodig. Je kunt je inleven in je opdrachtgever en luister om te achterhalen wat de behoeften van jouw klanten of opdrachtgevers zijn.

   

 4. Onderneem creatief
  Om succesvol te zijn moet je creatief zijn,  ‘out of the box’ kunnen denken. Kun jij je idee voorzien van dat ‘yes!’-gevoel dan kun je anderen sneller enthousiast maken voor je idee.

   

 5. Ondernemen is risico’s durven nemen
  Een ondernemer moet risico’s durven nemen. Dat hoort er nu eenmaal bij. Ondernemer zijn is telkens weer afwegen voorziet het product in de behoefte van de opdrachtgever, is de prijsstelling juist. Dat is uitdagend, en ook spannend.  Neem geen risico’s om het risico nemen, maar doe dit wel met een focus op een bepaald resultaat. En als je dat goed en beheerst doet kan dat wel degelijk iets opleveren en helpt het jouw bedrijf verder.

   

  en boven alles

 6. Zorg dat je je financiën helder hebt
  Heb je boekhouding op orde en werk deze regelmatig bij. Denk goed na over budgetten, investeringen en winst. Het is belangrijk je financiële middelen ook goed inzet om de beste resultaten te behalen. Maak een gefundeerd financieel plan en neem geen ondoordachte beslissingen. Stuur op je behaalde resultaten. 

L.S. Administraties’  de coachende boekhouder…  (H. Aalders) 

L.S. Administraties  helpt u graag.   
Zoek u een ‘coachende’ boekhouder?  Wil je meer weten neem dan contact met mij op
.