Uw-boekhouder.nl

Financiële administratie Huurdersvereniging

Veel verenigingen worstelen met de opzet van de financiële administratie. Talloze pakketten zijn er op de markt, vaak veel te uitgebreid en soms zelfs te ingewikkeld voor het doel. Hierdoor is het voor de penningmeester een hele klus die vaak uitdraait op handmatig bijhouden van de administratie.

[expand title=”Lees meer…”]

In een opmaat gesneden excel wordt de penningmeester van de VVE en HV ondersteund bij zijn taak. Mutaties worden vanaf de betaalrekening verwerkt tot financiële administratie. Met overzicht op kosten en inkomsten en vergelijking ten opzichte van de begroting.
Het inlezen van een CSV bank-download behoort (optioneel) tot de mogelijkheid.

In eeAdministratie huurdersverenigingn excel worden alle voor de vereniging belangrijke zaken op verschillende Tabbladen weergegeven.  Het inboeken gaat eenvoudig op een mutatie blad. Hierdoor heeft de penningmeester inzicht in de inkomsten en kosten welke worden afgezet tegen de begroting. Deze kosten worden ook in een maandelijks overzicht weergegeven.

Het resultaat komt in een Verlies en Winstrekening en balans waarmee de jaarstukken voor de algemene leden vergadering klaar zijn.

Op deze wijze ben ik instaat om huurdersverenigingen en VVE’s te ondersteunen.

 

Bent u voor uw vereniging geïnteresseerd?
De kosten zijn € 175,- excl BTW  (€ 211,75 inclusief BTW)

Optioneel;
Inlezen bank CSV     € 50,-  

Neem contact op

[/expand]