Uw-boekhouder.nl

De meerwaarde van een boekhouder

Hoe overzichtelijk en simpel jouw zakelijke administratie misschien in de eerste maanden ook is…

Een boekhouder inhuren is vaak geen overbodige luxe. Hij kent precies de laatste belastingregels, subsidies en handige aftrekposten. Kortom: Besparen op het advies van een boekhouder is niet slim en kan soms zelfs geld kosten. Goed advies kan jou in veel gevallen uiteindelijk juist geld opleveren.

Persoonlijk advies nodig?

Bedrijfsadministratie het moet, toch heeft 80% van de zelfstandig professionals er een hekel aan.  ZP’ers zijn hardwerkende ondernemers met passie voor hun vak en hebben niets met bedrijfsadministratie. Ze kampen vaak met administratieve chaos en ondervinden daardoor stress en onzekerheid.  60% van de ZP’ers die binnen 3 jaar stoppen geven aan zich op de bedrijfsadministratie te hebben verkeken en mede een struikelblok is gebleken. Veel starters doen de administratie er even bij…!!

Als u het overzicht op uw bedrijfsadministratie kwijt bent en facturen, bankafschriften en belastingen u telkens weer voor onaangename verrassingen stelt is het zaak om in actie te komen. En het is vast verstandiger om het niet zo ver te laten komen.

Uw-boekhouder.nl is hét administratiekantoor voor starters, ZP’ers en het MKB en is gespecialiseerd in financiële administraties, belastingaangiftes en interne jaarrekeningen. Ook als u zelf basis werkzaamheden wilt blijven verrichten zal ik met maatwerk de administratieve puzzel voor u vereenvoudigen waardoor u grip krijgt en grip houdt op de bedrijfsadministratie en up-to-date inzicht krijgt in uw bedrijf. Maatwerk in boekhouden is speciaal op u en uw bedrijf afgestemd, zoals u het wilt.

Meer inzicht.

Overhandig liever niet blind jouw complete administratie aan de boekhouder zonder er zelf nog naar om te kijken. Ga eerder af en toe samen met de boekhouder een paar uur zitten om te begrijpen wat er in je onderneming speelt, financieel en fiscaal. Zo krijg je naar verloop van tijd meer begrip van en inzicht in je onderneming en dat helpt jou weer om jouw onderneming beter te besturen.