Uw-boekhouder.nl

Digitale Boekhouder


Uw-digitale-boekhouder.nl

   direct uploaden   van uw administratie, zelfs onderweg. 

 

Slimmer ondernemen
kan met de digitale oplossing van Uw-boekhouder.  Uw-Digitale-boekhouder. 
Uw-Digitale-Boekhouder is een verwerkingsservice voor jouw boekhouding. L.S. Administraties is net als jij ondernemer, en ik verwerk, afhankelijk van jouw  wensen je administratie wekelijks of maandelijks. Jij bepaald zelf hoeveel inzicht je in je bedrijfsfinanciën wilt. Jouw administratie altijd  up-to-date en in een ‘cloud’ oplossing geeft dit je overzicht over het reilen en zeilen in je bedrijf.  Waardoor jij je zaken slim en eenvoudig op een rijtje hebt. En dat tegen een scherp en vast tarief!

Boekhouden in de cloud
24 uur, 7 dagen per week je bedrijfsadministratie inzien.
Online boekhouden, ofwel boekhouden in de cloud, neemt een steeds grotere vlucht en is eenvoudiger dan je denkt. Je kunt met 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw bedrijfsadministratie bijwerken en inzien. Met uw-digitale-boekhouder kun je zonder hoge kosten en/of hoge investeringen een up-to-date bedrijfsadministratie voeren. Groeit je bedrijf, dan groeit uw boekhouding probleemloos met je mee. Kortom, wanneer je kiest voor efficiëntie, gemak en beschikbaarheid, dan kies je voor het gemak van uw-digitale-boekhouder.

Uw-digitale-boekhouder biedt meer cloud oplossingen
Met de onlline cloud oplossing van uw-digitale-boekhouder kun je de boekingen zelf doen of  gebruikmaken van de upload service en de boekingen laten doen. Uw-Digitale-Boekhouder is een verwerkingsservice die afhankelijk van jouw wensen je administratie verwerkt. Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact met mij op.
Ik kan je vast helpen om de administratie slim en eenvoudig op te zetten!

Zelf doen
Wilt je jouw bedrijfsadministratie zelf doen dan is dat geen enkele probleem. Je verwerkt uw administratie (online) en ik kijk op de achtergrond met je mee en controleer regelmatig de boekingen.

Laten doen
Je bonnetjes en facturen uploaden , zelfs onderweg geeft je maximale vrijheid om te ondernemen. Het enige wat je hoeft doen is het scannen of fotograferen van uw documenten zoals facturen en bonnetjes, uploaden of mailen naar uw domein binnen uw-digitale-boekhouder en Ik doe de rest!  Jouw administratie wordt, afhankelijk van jouw wensen wekelijks of maandelijks verwerkt in het online boekhoudpakket. Op het dashboard kun je volgen hoe jouw bedrijf er voor staat. Met uw-digitale-boekhouder is uw financiële administratie altijd up-to-date. 

Uw administratie is volledig en nauwkeurig.  En als u vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen.