Uw-boekhouder.nl

Wie is…

Wie is Uw-boekhouder.nl …. eigenlijk wie ben ik….
In Nederland zijn momenteel zo’n 17000 administratieve dienstverleners actief. Uw-boekhouder.nl onderscheidt zich door…
 
    Contact             Aanbevelingen         Handige links
 
Luc Schepers is Uw-boekhouder.nl
Luc is gediplomeerd Assistent Accountant, Belastingrecht, Middenstand, MBA en RB Belastingassistent.  Met een uitgebreide ervaring in het bedrijfsleven. Als verkoper en later als inkoper voor een filiaalbedrijf in de drankendetailhandel met 60 filialen. In diverse bestuursfunctie in verschillende ondernemers organisaties  en vrijwilligersfuncties in tal van maatschappelijke organisaties.  
 
Kennis en Permanente educatie
Boekhouder is een beroep waarin je nooit raakt uitgeleerd! Boekhoud- en Fiscale regels veranderen voortdurend.  Om de professionele kwaliteit, kennis en vaardigheden te waarborgen is een norm voor permanente educatie (PE)  vastgesteld. Voor het bevorderen van de professionaliteit is dit van groot belang. Uw-boekhouder.nl houdt zijn kennis en kwaliteit door permanente educatie op peil. 
 
Ondernemen aantrekkelijk gemaakt
U herkent het vast wel. Administratieve taken, veel bijkomstig werk waardoor het ondernemen minder leuk is geworden. Het goede gevoel dat u ervaart, als een klant u een compliment geeft omdat u iets doet dat uw klant als positief verrassend ervaart. Dat gevoel  wil ik u graag bij uw bedrijfsadministratie laten ervaren waardoor u ondernemen weer leuk en aantrekkelijk gaat vinden. 
 
Administratieve continuïteit is geborgd
Uw-boekhouder is net als zijn cliënten ook een Zelfstandig Professional. Voor Zp’ers bestaat er een risico dat het bedrijf stilvalt als er iets onverwachts gebeurt. Uw-boekhouder.nl heeft de administratieve continuïteit geborgd door goede afspraken met een AA-accountantskantoor.
Zij nemen de cliëntenadministraties over op het moment dat ik niet meer instaat ben om  dit te doen. Uw belangen worden zo altijd maximaal behartigd. 
 
Relatie gebaseerd op Vertrouwen
Ik maak altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We gaan tenslotte samenwerken, vermoedelijk voor langer tijd en u gaat straks uw financiële en fiscale belangen aan mij toevertrouwen. Een klik met elkaar is dan wel belangrijk.
 
Bereikbaarheid en snelle response
Als een vraag heeft, wilt u ook vlot antwoord. In de meeste gevallen kan ik u adequaat verder helpen. Mocht ik met een cliënt in bespreking zijn, bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Ik hanteer als norm dat telefoontjes en mails op werkdagen binnen 48 uur worden beantwoord. En in het weekeinde zal ik deze op de eerst volgende werkdag afwikkelen. Is dit niet mogelijk, dan reageer ik op welke termijn wel een antwoord kan worden gegeven.