Uw-boekhouder.nl

Debiteurenservice

Debiteurenservice: Administratiekantoor | Assen | Drenthe

Betaalde winst is pas echt behaalde winst…!
Debiteurenbeheer hoeft niet te koste van een ‘goede’ klantrelatie te gaan. Want uw debiteur is nog steeds uw klant. Maar krijgt ineens na het versturen van de factuur een andere omschrijving. Open en belangstellend, persoonlijk informeren wat de reden is dat de factuur nog niet is betaald. is beter dan dreigen met invordering en incassomaatregelen en dito kosten.
Debiteurenbeheer is nuttig maar zeker noodzakelijk.
De angst om klanten te verliezen is ongegrond, een idee wat nergens op is gebaseerd en eigenlijk net zo ongegrond is het geloof dat je klanten kunt behouden door géén actief debiteurenbeheer te voeren. Deze misvatting is een hele gevaarlijke zelfs.
.
 
Goed debiteurenbeheer versterkt uw reputatie.
Goed debiteurenbeleid is meer dan alleen zeggen dat er betaald moet worden en dreigen met kosten als de klant niet betaald. Maar, met in het achterhoofd het idee een klant te verliezen blijven ondernemers het vervelend vinden om achter hun geld aan te moeten. Goed debiteurenbeheer versterkt uw reputatie en is een teken van professionaliteit.
.
 
Slim debiteurenbeheer is relatiebeheer!
Goed debiteurenbeheer is de wederzijdse vaststelling dat er betaald moet worden en waarom en onder welke omstandigheden er niet betaald wordt of kan worden. Goed debiteurenbeheer is ook de wederzijdse vaststelling wanneer betaling verwacht mag worden en kan dus erg nuttig zijn.
.
 
Wilt u ook klantvriendelijk debiteurenbeheer?
Neem contact met mij op.