Uw-boekhouder.nl

VvE Beheer

VvE beheer

Goed beheer van uw Vereniging van Eigenaars…

U bent eigenaar van een appartement. Samen met de andere eigenaren, uw buren binnen het appartementencomplex draagt u verantwoordelijk voor het hele gebouw. Daarom is wettelijk geregeld dat alle eigenaren verplicht lid zijn van de Vereniging van Eigenaars van het complex.

Naast wettelijke regels, staan ook regels voor een VvE in de akte van splitsing van het appartementengebouw. De splitsingsakte regelt veel zaken zoals het groot-onderhoud van het gebouw, wat regelt de VvE en wat komt voor rekening van de individuele eigenaar. Het is belangrijk dat de zaken van de VvE goed geregeld zijn. Goed VvE beheer betekent een beleid waarbij zowel de financiën als het onderhoud op orde zijn.

 

Goed VvE beheer betekent zorgeloos wonen…

“Als de VvE onvoldoende geld reserveert om het groot onderhoud uit te voeren kan het gebeuren dat de eigenaren ineens een fors bedrag moeten bijstorten!”

 

Om dergelijke situaties te voorkomen is een VvE verplicht om een reservefonds te hebben. De hoogte van het reservefonds is afhankelijk van de technische staat van het gebouw. Het is belangrijk dat toekomstig onderhoud in kaart wordt gebracht en op basis van offertes wordt geld gereserveerd om te voorkomen dat eigenaren onverwacht eenmalig een bijdrage moeten bijstorten.

Professioneel VvE beheer door Uw-administrateur houdt uw VvE financieel gezond

.

Wat kan ik voor Uw VvE betekenen.

Meer informatie?     neem contact met mij op.